Azért is szeretem a hétvégéket, mert nyugodtan tudunk reggelizni. A mait szintén a spanyolos szakácskönyvből néztem ki, kicsit átalakítva. Felhasználva a tegnapi maradék egy szem főtt krumplit. Hozzávalók:
három tojás
kevés tej
fél lila/vöröshagyma
pár gerezd fokhagyma
kaliforniai paprika (pár cikk)
egész főtt krumpli
A hagymát, felszeletelt paprikát kevés olívaolajon, nagyobb serpenyőben pirítottam, hozzáaprítottam a fokit, majd óvatosan ráhelyeztem a vékonyra szelt főtt krumplit. Ráöntöttem a kevés tejjel elkevert, megsózott, borsozott tojásokat, majd nem elkeverve hagytam megsülni. Elfeleztem és ráborítottam az egyiket a másikra. Tuti, laktató!
Ebédre malaclapocka volt, majdnem mint Karácsonykor. Ez szaftosabb. Hasonlóan készült, sokáig sült, finom lett!!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése