2011. január 29., szombat

Göteborg ismét.

Göteborgban voltunk a múlt hét szombattól most keddig. Ismét nagy élmény volt, egyre jobban szeretem a várost. És a környékét is volt lehetőségem megtekinteni.

Kaja tekintetében ismét sokmindent összeettem, köszönhetően a szíves vendéglátásnak, s a konferencia szervezőinek. Ezen kívül meghívást kaptunk egy kellemes estebédre, ahol Sall Laci ismét remekelt a konyhában, kapros-tejszínes lazacot készített (sütőben, hőálló tálban, a tejszínnel nyakonöntve a halat), főtt krumplival, brokkolival. Isteni finom volt, köszönjük!!


Aztán a konf-on az egyik köret nagyon ízlett, főtt krumpli volt összekeverve kevés pestoval, avokádóval, póréhagymával, s szezámmag volt rászórva. Finom volt sajt, csirkemell, sonka mellé. Az elmaradhatatlan bullar bejátszott ismét, csakúgy mint a rákkrém és a pástétom. Hogy itthon miért nem lehet ilyen finomat kapni? Májusban folyt. köv...amikor muszáj lesz megkóstolnom a vérpudingot :-DD

Ennek emlékére a tegnapi vacsora: lazac, zöldségek, cékla, gyöngyhagyma, orda sajt, mustáros-olívaolajas öntet, paradicsomos kenyér.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése