2010. november 27., szombat

Spanyol hangulat - csicseriborsóval.

Egyik nap többminden jó hír ért, így este ünnepeltünk. Olyan kaját próbáltam készíteni, mint amit a spanyoloknál ettünk, csicseriborsós egytálételt. Tök egyszerű, 5 perc alatt megvan! Egy fej lilahagymát, vöröshagymát vágtam karikára és két gerezd fokhagymát aprítottam, bő olívaolajon pirítottam őket, majd pirospaprikát szórtam rá (=pörköltalap). Rászórtam a csicseriborsót, hozzá friss kakukkfűleveleket, sót, pár percig fedő alatt párolódott és kész is lett! Ha spenót lett volna a fagyasztóban, azzal ettük volna, így maradt a pirítós. Finom, egyszerű és eltelít! Nomegpersze visszahozza a nyári hangulatot! :-)

Kép jön, mobilos.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése