Pár hete kétféle tésztát vettem, olaszt, frisset (vagyis nem száraztésztát, hanem hűtőben tárolandót): szarvasgombásat, valamint bazsalikomosat. 3 percig kell főzni, iiisteni, főleg a szarvasgombás! Kevés olívaolajjal, reszelt citromhéjjal, pár csepp citromlével és az elmaradhatatlan parmezánnal, pestóval és egy finom roséval kitűnő vacsora, vagy szombati ebéd, vagy mindegy mi :-). Ebből bármikor, bármennyi jöhetne nekem..
2010. november 8., hétfő
Szarvasgombás tészta...bármikor!!
A mamutban találtam két jó boltot, az egyikben olasz kajákat lehet kapni (Capri), a másikban pedig olajokat, eceteket, likőröket, stb.-stb. ínyencségeket (Vom Fass, teccik a mottója: látni, kipróbálni, élvezni :-D).
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése