2010. november 8., hétfő

Szarvasgombás tészta...bármikor!!

A mamutban találtam két jó boltot, az egyikben olasz kajákat lehet kapni (Capri), a másikban pedig olajokat, eceteket, likőröket, stb.-stb. ínyencségeket (Vom Fass, teccik a mottója: látni, kipróbálni, élvezni :-D).

Pár hete kétféle tésztát vettem, olaszt, frisset (vagyis nem száraztésztát, hanem hűtőben tárolandót): szarvasgombásat, valamint bazsalikomosat. 3 percig kell főzni, iiisteni, főleg a szarvasgombás! Kevés olívaolajjal, reszelt citromhéjjal, pár csepp citromlével és az elmaradhatatlan parmezánnal, pestóval és egy finom roséval kitűnő vacsora, vagy szombati ebéd, vagy mindegy mi :-). Ebből bármikor, bármennyi jöhetne nekem..


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése